Nekretnine Fabrika

nekretnine blog

Kako se najbolje pripremiti za prodaju nekretnine! Nekretnine vs štednja Registar posrednika br. 389 Opšti uslovi poslovanja Nekretnine Fabrika doo Beograd
Dobrodošli u Nekretnine Fabrika. Mi smo agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Naš proizvod je jedinstven i kompletan paket usluga koji obuhvata sve oblasti koje se odnose na poslovanje sa nekretninama. Posredujemo odgovorno i profesionalno u procesu kupoprodaje i izdavanja stanova, kuća, poslovnog prostora placeva.Naše usluge se odnose i na pitanja lokacijskih i građevinskih dozvola, legalizaciju objekata, poreskih prijava, upisivanja prava svojine u Katastar nepokretnosti, kao i procenu tržista nepokretnosti. Naš tim profesionalaca zna da prepozna potrebe klijenata i vešto će vas voditi od početka do kraja vašeg putovanja kroz oblast nekretnina.
Naša snaga u industriji nekretnina je jedinstveni timski rad čiju su osnovni i pokretački mehanizam menadžeri i agenti prodaje. Svojim iskustvom stečenim dugogodišnjim radom na terenu znaju da pruže pravovremenu i tačnu informaciju koja omogućava da odvojite pravi signal od buke i pomognu vam da se sigurno krećete kroz složen proces poslovanja sa nekretninama.
Sastavni deo našeg tima su i iskusni i veoma profesionalni advokati. Vama kao našim klijentima to obezbeđuje da svaki pravni posao vezan za poslovanje sa nepokretnostima bude za vas oslobodjen dileme o njegovoj ispravnosti i sigurnosti.
Savremeni pristup poslovanja u industriji nekretnina bazirali smo pre svega na stalnom usvršavanju i prilagođavanju našeg rada novim informacionim tehnologijama. Iskustvo, znanje i profesionalni odnos našeg IT menadžera daju nam mogućnost stalnih inovacija u komunikaciji putem elektronskih medija. sticanju novih znanja i veština u ovoj oblasti.
Sastavni deo našeg paketa proizvoda je i WebFabrika sa ponudom izrade vaše kompletne prezentacije na internetu.

NAŠA MISIJA

Dugoročna saradnja i najbolji interesi naših klijenata uvek su na prvom mestu. Mi razumemo da korisnici naših usluga definišu kvaltet i standarde saradnje, kao i da se poverenje mora zaraditi. Svoju vrednost i mesto u industriji nekretnina merimo na osnovu preporuka naših klijenata.

NAŠA VIZIJA

Mi ne težimo da budemo najveći, već samo najbolji u onome što radimo. Nastojimo da usvajanjem novih standarda u razvoju i konceptu poslovanja industrije nekretnina budemo pouzdan i neizbežan partner svim subjektima vezanim za tržište nekretnina. 

copyright by realestatefactory

BLOG teme

Kako se najbolje pripremiti za prodaju nekretnine! Nekretnine vs štednja Registar posrednika br. 389 Nekretnine Fabrika Opšti uslovi poslovanja Nekretnine Fabrika doo Beograd

Mreže


Prijatelji

Izrada sajtova